Over Reus Reclame

In de jaren 80 is Reus Reclame haar activiteiten in Alkmaar gestart, maar vanwege ruimtegebrek moest er al snel gezocht worden naar een grotere en serieuzere werkplaats. Na jarenlang actief te zijn geweest vanaf de Alkmaarse locaties Kwakelkade en Beverkoog opereert het bedrijf sinds 2004 vanuit Heerhugowaard, waar Stef zijn atelier aan huis heeft. 

De mooiste reclames ontstaan als Stef een ontwerp maakt voor een bedrijf dat net begint, dan kan hij zijn creatieve kanten helemaal laten zien. Met zijn jarenlange ervaring in de grafische sector kijkt hij hoe een reclameboodschap het beste gepresenteerd kan worden.

Als u in Alkmaar en omstreken een bedrijfswagen ziet rijden is de kans groot dat deze door Stef van reclame is voorzien. Niet alleen bedrijven maar ook veel particulieren weten Stef goed te vinden. Motor-, boot- en autoliefhebbers komen met regelmaat voor opvallende striping en stickers om hun pronkstukken te laten opvallen. Reus Reclame werkt alleen kwalitatief hoogwaardige materialen waarmee in de loop der jaren al honderden gevels, ramen, borden en voertuigen zijn voorzien.